BİZDEN HABERLER

TÜMMER Başkanı Raif Türk:Basın Açıklaması

Birlik ve beraberliğimiz, ülkemizi iç savaşın eşiğinden döndürmüştür. Darbecilere yaşatılan bu hezimet siyasi irademizin sonsuza kadar yaşatılmasına önemli bir kapı aralamıştır


15 Temmuz akşamı demokrasiye, insan haklarına ve Milli İrademize karşı girişilen kalkışmanın bastırılmış olması, Anayasal sistemimize büyük güç kazandırmıştır. Yakın tarihimiz darbe ve darbe girişimleriyle doludur. Yönetimi ele geçirmeyi başaran her darbe girişimi, demokrasimiz ve ekonomimizi yıllarca geriye atmıştır.

Bütün darbeci yapıların en karanlığı ve acımasızı olan son kalkışma, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Sayın Başbakan ve Bakanlarımız, siyasi partilerimizin Sayın Genel Başkanları, Devlet kurumlarımız ve halkımızın birlik olması sonucu kısa sürede akamete uğratılmıştır. Birlik ve beraberliğimiz, ülkemizi iç savaşın eşiğinden döndürmüştür.
Darbecilere yaşatılan bu hezimet siyasi irademizin sonsuza kadar yaşatılmasına önemli bir kapı aralamıştır.
Bu kalkışmanın son olacağına olan ümidimizi vurgularken, ülkemize bu acıyı yaşatanları lanetliyor ve sorumluların hukuk önünde hesap vereceklerine inanıyoruz. Darbecilere karşı mücadele ederken hayatını kaybeden şehitlerimize rahmet, yaralılara Allah’ tan şifa diliyoruz.

TÜMMER
Türkiye Mermer Doğaltaş ve Makinaları Üreticileri Birliği
Yönetim Kurulu adına Başkan Raif Türk